Hemtransport

Hemtransport

 

Att välja rätt transportlösning för dina leveranser är alltid en lönsam affär. På ett bygge läggs det ner mycket tid på att hantera material. Genom att till exempel dela upp leveransen på flera transporter, så att materialet kommer i den takt som materialet behövs, kan denna tid sänkas avsevärt.

Vi rekommenderar alltid dig som proffskund att anlita Woody för leverans av materialet till ditt byggprojekt. Gå igenom projektets förutsättningar och leveransbehov med din Woody-rådgivare tidigt i projektet. På så sätt kan rätt typer av transporttjänster och serviceelement väljas för att minimera de totala kostnaderna för ditt projekt.

Du bör alltid sträva efter att materialet kommer till byggarbetsplatsen så nära inbyggnadstillfället som möjligt. Och då så nära inbyggnadsplatsen som möjligt. En stor del av kostnaderna kopplat till byggmaterialet på byggarbetsplatsen uppstår vid onödig hantering. Till exempel interntransporter av materialet med bland annat ökade skador som följd.

För mindre projekt kan det vara fördelaktigast att hämta materialet hos Woody. Detta under förutsättning att du kan få med dig allt material på en gång och att det är korta transportsträckor.

Hampus Sandblom

Hampus Sandblom

Orderplock/Cert. Träexpert

070-715 55 38

Skicka ett mail

Johan Olsson

Johan Olsson

ORDERPLOCK

08-554 811 10

Skicka ett mail

Christer "Snucke" Lindström

Christer "Snucke" Lindström

Chaufför

070-743 13 28

Skicka ett mail