• Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

  Mer om Woody Bygghandel

  Mer om Woody Bygghandel

  OM WOODY BYGGHANDEL

  Vår inköpskedja består av ett stort antal anläggningar runt om i Sverige och är en av Sveriges största inköpsorganisationer. Vi finns nära dig och erbjuder kvalitetsprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser.

  KOMPETENS, SERVICE OCH KVALITET

  I en tid när många utvecklar lågprishandel med no-name-produkter, smalt sortiment, minimal service och begränsad kunskap går vi mot strömmen. Vi känner vår ort och lokala marknad och att komma till oss är att komma till kunskap och service. Vi sätter själva stort värde på att kunna vara bollplank, rådgivare och problemlösare. Därför satsar vi på kompetens och service. Och kvalitet!

  Vi erbjuder alltid ett brett bassortiment, kompletterat med möjligheten att få fram unika produkter. Vi samarbetar med väletablerade leverantörer, som kan stötta oss i tekniska frågor, samt med godkända produkter och bra garantier. Vår anläggning är välsorterad och erbjuder snabb service.

  FÖR PROFFS – AV PROFFS

  Som kund hos oss är du också vår partner. Vår ambition är att i allt större utsträckning samarbeta med dig och tillsammans skapa nya affärer som gynnar alla parter. 

  Järna Trä ska vara en mötesplats för proffs och hemmasnickare, en plats där vi skapar förutsättningar för gemensamt framgångsrika projekt på den lokala marknaden, med nöjda slutkunder som resultat. Vi ska vara en inspirations- och kunskapskälla vad gäller design, konstruktion och ny byggteknik. Vi vill mer! Det hoppas vi att du ska känna när du besöker oss.