• Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

  GDPR

  Till Dig som kund hos Järna Trä & Byggvaror AB Med anledning av den nya dataskyddsförordningen (GDPR) vill vi på Järna Trä informera hur vi hanterar de personuppgifter som ni har lämnat till oss.

  I enlighet med den nya Dataskyddsförordningen (GDRP) har du som privatperson rätt att begära information om vilka personuppgifter vi sparar, du kan också begära att vi ändrar eller helt tar bort dessa personuppgifter.
  De företags- och personuppgifter vi behandlar och lagrar är följande:
  Namn Adress Telefonnr Faxnr Organisationsnr /Personnummer Kontaktperson(er) E-postadress, både företagsadress och eventuellt till kontaktperson(er)
  Varför vi lagrar denna information:
  Järna Trä AB behandlar personuppgifter i syfte att kunna fullgöra avtal. De personuppgifter som du lämnat till oss kommer vi att lagra i vårt affärssystem och används för att upprätthålla en kontakt med er under vårt samarbete. De personuppgifter vi lagrar under samarbetets gång kan komma att ändras, kompletteras eller tas bort på er begäran.
  Utöver den kontaktinformation som nämns ovan lagrar vi orderhistorik för statistisk uppföljning, garantiåtaganden o dyl som kan vara kopplad till kontaktinformationen. I kontakt med oss genom e-post lagras även dessa mail.
  Vår policy:
  De person- och företagsuppgifter du lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras, säljas, bytas eller delas med andra företag (utanför Järna Trä AB/Woody Bygghandel AB), organisationer eller privatpersoner utan ditt samtycke.
  Undantag; För att kunna möjliggöra leverans av varor kan fraktbolag behöva ta del av leveransadress och ev. kontaktperson.
  Önskar du exakt information om vilka personuppgifter vi lagrar, vill begära ändring eller radering så är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon: 08-554 811 10 eller mail: info@jarnatra.se